Aangebodene diensten

Aangebodene diensten a�� Aanvraag van offertesA�

De diensten van ons bedrijf kunt in pakketten bestellen. Wilt u a.u.b. eerst de onderstaande korte informatie bekijken, en kiezen voor het pakket dat het beste bij u past! U kunt een concrete prijsopgave vragen door het uitkiezen van het pakket en door het korte informatie bieden over de details, invullend het contact-formulier onder aan de pagina of op het e-mail adres office@liezbeth.hu.

1. Het pakket Kennisgeving van vacature: In ons eerste pakket kunt u uit meerdere mogelijkheden kiezen. Het aantal en moeilijkheid van de gekozene diensten in het kader van het pakket beA?nvloedt de prijs. Mogelijke inhoudelijke elementen van onze dienst Kennisgeving van vacature: – het vervaardigen van de Kennisgeving van vacature – het plaatsen van de kennisgeving op ons webportaal – het plaatsen van de kennisgeving onder een bedrijfsprofiel op ons webportaal – regionale, landelijke advertising van de kennisgeving van de vacature 2. Algemene pre-screening pakket:

Screening van de ingekomene cv-s op grond van de door u gestelde criteria. In dit geval ontvangt u alleen de gescreende cv-s. U bespaart op deze manier veel tijd en energie, vooral als u het opmaken en de bekendmaking van de advertentie ook ons toelaat. Wij aanbevelen deze manier van advertising ingeval u op zoek bent naar werkenemers die eenvoudiger te vinden zijn (b.v.: verpleegkundige, depothouders, electricien).

3. Speciale pre-screening pakket:

Ingeval het vinden van de gezochte werknemer ingewikkelder of moeilijker is, en het is niet te doen door middel van een eenvoudige kennisgeving van vacature (b.v.: bijzondere beroepen, territoriale screening), aanbevelen wij u het speciale pre-screening pakket: wij vergemakkelijken u het vinden van de gepaste specialist door behulp van onze beroepservaring (screening van databases, het plaatsen van speciale advertisingen, headhunting), en u moet kiezen alleen uit de gescreende cv-s.

4. Het selectie pakket:

Het toevertrouwen van het gehele selectieproces, vanaf het plaatsen van de vacature t/m de interview. In dit geval geeft u ons bepaalde voorwaarden, en wij stellen u op grond van een overeenkomst 3-5 personen voor die op grond van uw voorwaarden pre-screend zijn, respectievelijk een interview hebben gedaan. U kunt uit deze personen uw toekomstige werknemer uitkiezen. In dit geval kunt u uit twee diensten kiezen: – eenmalige prijs voor het aanstellen van de uitgekozene kandidaat (resultaatafhankelijke honorarium) – een prijs die vooraf, op grond van een overeenkomst is vastgesteld, waarvoor ons bedrijf instaat voor de uitgezondene persoon (ingeval van bepaalde beA�indiging van het werkverband zoeken wij gratis een gelijksoortige werknemer)